• Leberkaese – Махан бяслаг /Талхан хиам/
    Орц: Үхрийн 2р мах, гахайн өөхгүй мах, гахайн гадар өөх, нитриттэй давс, амтлагч, цардуул Хэрэглэх зөвлөмж: халуунаар болон хүйтнээр хэрэглэнэ. Жор : Шарсан махан бяслаг Орц : 1 порц 1 ш           1,5
  • Champignonwurst – Мөөгтэй экстра хиам
    Орц: Үхрийн 1р мах, гахайн өөхгүй мах, гахайн гадар өөх, нитриттэй давс, мөөг, амтлагч Хэрэглэх зөвлөмж: талх хачирлаж идэх буюу зуушинд хэрэглэхэд тохиромжтой.   Жор : Хиамны салат хийхэд маш тохиромжтой. Орц: Э
  • Extra wurst – Экстра хиам
    Орц: Үхрийн 1р мах, гахайн өөхгүй мах, гахайн гадар өөх, нитриттэй давс, амтлагч Хэрэглэх зөвлөмж: талх хачирлаж идэх буюу зуушинд хэрэглэхэд тохиромжтой. Хадгалалт: +2 0C+40С температурт 21 хоног, вакуум уутыг задалсан бо
  • Polnische
    Орц: Үхрийн 1,2 мах, гахайн гадар өөх, гахайн өөхгүй мах, нитриттэй давс, фосфат, амтлагч Хэрэглэх зөвлөмж: Хүйтнээр зуушинд болон талх хачирлаж хэрэглэхэд тохиромжтой. Мөн пиццанд хэрэглж болно. Хадгалалт: Ердийн нөхц
  • Schinken – Шинкен
    Орц: Гахайн гуяны мах, өөх, нитриттэй давс, амтлагч Хадгалалт: +2 0C+40С температурт вакуум савлагаатай бол 21 хоног, вакуум савлагааг задалсан нөхцөлд шинкенийг уутнаас салгаж агаартай орчинд хадгална. Хэрэглэх зөвлөмж:
  • Debreciner - Чинжүүт зайдас
      Орц: Гахайн өөхтэй мах, үхрийн 2р мах, фосфат, амтлагч, нитриттэй давс Хэрэглэх зөвлөмж: Халуунаар өөрийн дуртай хачираар хачирлаж хэрэглэнэ. Чинжүүт зайдас нь амтат чинжүүтэй бөгөөд улаан өнгөтэй байна. Хадгалалт
  • Frankfurter – Нарийн зайдас
    Орц: Үхрийн 1р мах, гахайн өөхгүй мах, гахайн гадар өөх, нитриттэй давс, амтлагч Хэрэглэх зөвлөмж: Халуун бүлээн усанд хийж буцалсан даруй салгаж авна. Өөрийн хүссэн амтлагчаар амталж хэрэглэнэ. Өглөө, өдөр буюу оройн хо
  • Мюнхэний буюу баваарын цагаан зайдас
      Баваарын нийслэл Мюнхэн хотын дэлхийд танигдсан нэгэн төрлийн хоол бол цагаан зайдас юм. Цагаан зайдсыг уламжлал ёсоор өглөө хийж үдээс өмнө жижиг зууш маягаар зах зээл дээр юм уу хоолны газруудад давстай талх